Mannen KNVB beker Amateurs 2e ronde Groep 1 2e ronde

Zinzendorflaan
3703CE
ZEIST
tel. 030-6916995

Na een lange busreis door de Zeister bossen moest Limmen aantreden tegen 5e klasser Patria uit de zaterdagcompetitie. Het eerste kwartier was duidelijk voor de fel spelende  thuisploeg. Al in de eerste minuut was hun spits de achterhoede te slim af en stifte de bal via doelman Jesse en de lat over. Na een half uur spelen kwam Limmen iets beter in hun spel. Het leidde tot een vrije trap vlak buiten het strafschopgebied. Een prachtige trap van Mees Duinmeijer leidde tot de voorsprong van Limmen. Ook Patria kreeg nog een kans voor rust maar Jesse was paraat.

Na rust wederom een fel Patria die na geklungel in de verdediging de gelijkmaker maakte uit een corner. Limmen moest weer wakker worden . En dat werden ze. Een goede tweede helft met doelpunten van wederom Mees en de debutant Quin Bonne bracht Limmen in de koker voor de volgende ronde. In de laatste minuut maakte Kalu van der Steen aan alle illusies een eind en schoot vrij voor doel onberispelijk de 1-4 binnen. Op naar de volgende ronde.