Mannen KNVB beker Amateurs 1e ronde Groep 1 1e ronde

1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Zonder de geblesseerde Tijn Welgraven en de geschorste Björn Valkering ging Limmen voortvarend van start tegen zaterdag vierdeklasser Vrone.
Kansen voor Kalu van der Steen en Mees Duinmeijer troffen net geen doel. Ook een schot van Jacco de Jong pareerde de keeper. De paal bracht een keer redding. Toch kon een doelpunt niet uitblijven. Een mooie beweging van Mees bracht Jacco voor doel die bekwaam afrondde .  Rust 1-0 waar 4-0 op zijn plaats had geweest.
Na rust een dot van kans voor Boris de Boer maar faalde alleen voor doel. Niet scoren?  Dan doet Vrone het wel.  Een afstandsschot van een afvallende bal was geen prooi voor Glorie: 1-1. Ook Mees Duinmeijer kreeg een kans vrij voor doel. Naast. Maar Mees mocht de 88e minuut vanaf elf meter aanleggen en faalde niet. Toch nog 2-1 voor een veel beter Limmen die koning was in het kansen missen. Was iedereen tevreden met de uitslag, scheidsrechter van Damme legde hem in de laatste minuut nog een keer op de stip en een rode kaart voor hun keeper. Ietwat overdreven naar mijn mening. Zo verzilverde wederom Duinmeijer  de pingel en werd de eindstand 3-1. Limmen dóór in de bekercompetitie en zondag gaan we naar Zaandam om Hercules te pakken.