Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Limmen, 12 mei 2024  Na, ondanks goed veldspel, wat teleursstellende resultaten in de afgelopen wedstrijden wilde Limmen tegen de hekkensluiter laten zien hoe het beter kan. Limmen ging furieus van start en zette Alcmaria vanaf het begin klem tegen de 16-meter. Dit had ook binnen 2 minuten resultaat, toen een inzet van Lasse door een speler van Alcmaria in hun eigen doel werd gewerkt. Limmen wilde meer en ging met verzorgd voetbal vol in de aanval. Er kwamen wat kansen tot in de 8e minuut een prachtige aanval over meerdere schijven werd opgezet. Uiteindelijk stelde Milan, Sem in de gelegenheid de 2-0 in de touwen te werken. Alcmaria werd scheel gespeeld door Limmen en wist het niet meer en ging fouten maken. Geklungen door de keeper en 2 verdedigers werd door Dirk afgestraft en een intikker van Joeri zorgde voor een dik verdiende 4-0 ruststand. Na de rust liep het, mede door de brandende zon wat minder. Limmen bleef veel sterker maar de acuratesse was iets minder. Vincent besloot daarom het publiek te vermaken met een rabona, die hij zelf al de kruising in zag vliegen. Helaas ging dat hopeloos mis. Gelukkig maakte hij dit goed door een voorzet van Finn tot 6-0 te promoveren, nadat Matthé met een enorme kanl de 5-0 in de touwen had gejaagd. Wederom een heerlijke pot om naar te kijken en deze keer wel de verdiende beloning.