Limmen stelt na rust orde op zaken tegen Zwanenburg.

Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Was het uit nog een kleine overwinning ( 2-3) voor Limmen, nu gaat Limmen vol voor de 2e plek  op de ranglijst. Spelers weer terug van vakantie  dus op volle oorlogssterkte.

In het begin een gelijkopgaande strijd met over en weer kansen. Zo kreeg Jeroen de Groot een mogelijkheid maar schoot naast. Ook Zwanenburg kreeg kansen wat leidde tot een terecht afgefloten buitenspel doelpunt. De rood- blauwen werden sterker en de achterhoede van Limmen wankelde. Vlak voor rust een vrije trap net buiten de 16 leek een gemakkelijke prooi voor keeper Glorie. De zwabber ging via zijn arm in doel 0-1 Rust.
Enkele wisselingen in de rust bracht meer evenwicht. Nog geen 5 minuten gespeeld en het was weer gelijk. Goed doorzetten van Tijn Welgraven, die de bal aan Jacco de Jong gaf. De snelle linksbuiten gaf goed voor op  Boris de Boer die hem binnengleed. Dat deed hij even later met zijn hoofd. Uit een voorzet van Jeroen de Groot dook hij a la Bep Bakhuis de bal binnen. Geen echte kansen voor Zwanenburg in de tweede helft en op die basis is de overwinning dik verdiend. Volgende week naar Alkmaar om Victrix het leven zuur te maken.