1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Op een kletsnat veld van dampegheest, maar goed bespeelbaar, trad Limmen met een gewijzigd elftal aan door blessures en schorsingen.
Limmen was er op gebrand om te winnen na de beschamende nederlaag tegen Bergen. Na 6 minuten kon Jacco de Jong aanleggen voor de eerste goal. Op aangeven van Björn kwam hij alleen voor de keeper: 1-0. Limmen bleef voor de rust sterker en kreeg diverse kansen via Jeroen de Groot en Kalu van der steen. Koedijk speelde op de counter wat een enkel gevaar bracht.
Die kwam 30 seconden na de thee: 1-1. Limmen kwam dus slecht uit de rust vandaan. Twintig minuten voor tijd een misser van de eigenlijk goed spelende Björn die afgestraft werd door Koedijk. In dezelfde minuut kogelde Jeroen de Groot alweer de gelijkmaker binnen. Limmen zette Mike Schouten in de spits en de herstelde Bram Bongers verving hem in de verdediging. Mike ronde een schitterende aanval evenzo mooi af. Nog 8 minuten spanning, daar het ook wat donkerder werd. Ook gaf Mike de voorzet aan Jacco die de beslissende binnen schoot. Een goeie zet dus van de staf om Schouten naar voren te sturen. Als Limmen de laatste 3 wedstrijden met net zoveel inzet speelt dan gaan we een mooie nacompetitie tegemoet.

De volgende wedstrijd uit tegen RCZ   We gaan ervoor.