Weer veel doelpunten bij VSV-Limmen. 1-6.

Hofgeesterweg 14
1991AD
VELSERBROEK
tel. 023-5373320

Met 3 punten achterstand  op Limmen begon VSV de wedstrijd met maar één doel; die achterstand moet ingehaald worden. Die kans op een voorsprong kregen ze maar de spits schrok van de geboden kans en de slap ingeschoten bal werd van de lijn getikt. Limmen was wakker en uit een hoekschop tikte Tijn Welgraven keurig zijn eerste doelpunt binnen. Waar Sem Winter in de eerste minuut over schoot met een afstandsschot, was het na 20 minuten wel raak. Hij pegelde van grote afstand (houdbaar) raak. Tot de rust was het over en weer totdat Milan Peemen een mooie kans in de 16 kreeg. Hij twijfelde niet en schoot met links raak .
Net als verleden week was het ook nu weer raak in de eerste minuut na rust. Een schuiver van Björn Valkering verdween vlak langs de paal in doel 4-0. De 5-0 kwam uit een mooie counter. De voorzet van Jacco de Jong werd door Sem Winter binnengelopen. Even later weer een prachtige goal na een mooie aanval. Doelpunten maker was Jeroen de Groot. Limmen wisselde dat het een lieve lust was. Beter werd het echter niet. Het werd zelfs nog 1-6 uit een schermutseling na een corner. Verder liet Limmen het niet komen. Op naar de volgende week tegen koploper Egmond die punten verspeelde.