Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Op een zonovergoten sportpark Dampegheest en onder leiding van scheidsrechter Steur trad Limmen vrijwel ongewijzigd aan tegen de groen-zwarten uit de Wormer .
De wedstrijd was net 3 minuten oud of de bal lag in het WSV mandje. Uit een vrije trap schoot Mees Duinmeijer onberispelijk raak. Maar 2 minuten later was het alweer gelijk. In eerste instantie stopte keeper Glorie de bal maar had geen verweer tegen de rebound. Na 33 minuten een fraaie aanval van Limmen maar de mooie solo van Mike Schouten werd niet beloond. Sterker nog, de bal werd gelijk naar voren geschoten en via een kluts kwam de bal bij hun spits die geen fout maakte. Even later kreeg WSV een hoekschop te nemen. Geheel vrij kon de opgerukte voorstopper inkoppen. 1-3 met de rust.
Vlak na de rust moest Jesse nog alles uit de kast halen na een slippertje van Bruno anders had het zomaar 1-4 kunnen zijn. Maar uit  een scrimmage kreeg Limmen een penalty mee. Björn verzilverde deze. Door de handsbal kreeg ook een speler van WSV  de rode kaart en moesten zij met 10 man verder. De 3-3 kon niet lang meer op zich wachten. Goed doorzetten van Jeroen de Groot bracht de bal bij Milan Peemen die binnen schoot. Ook de 4-3 kwam van zijn schoen. De uitslag had veel groter kunnen uitvallen als de kansen benut zouden zijn. Zo schoot Jacco de Jong nog tegen de onderkant van de lat en met kunst en vliegwerk hield keeper de ballen tegen. Toch nog een verdiende overwinning op basis van de tweede helft.
Volgende week naar Haarlem   We zijn er weer.