De Middenlijn 1
1531LZ
WORMER
tel. 075-6423004

Op het prachtige sportpark van WSV  met dezelfde naam en onder prachtige omstandigheden moest Limmen het opnemen tegen de mannen uit de Wormer. Een paar uur hiervoor had Limmen 2 met 3-2 van het 2e van WSV30 gewonnen.
Nu na één minuut een schot op doel wat van richting werd veranderd door Mees Duinmeijer. De bal kwam op de paal. Nog geen 5 minuten later een vrije trap van Mees die de keeper schitterend pareerde. Aan de andere kant was het wel raak. Keeper Glorie dacht te gemakkelijk over een houdbaar afstandsschot: 1-0. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Björn Valkering gaf een bal op de snelle Jacco de Jong die hard voor gaf op de sprintende Boris de Boer. Met een sliding tikte hij binnen. In de 35e minuut een aanval uit het boekje. Jacco dolde zijn back en gaf de bal aan Mees. Hij presteerde het om de bal in doel te schieten vanaf de achterlijn. Een beauty! Na rust een agressiever Limmen en dat resulteerde gelijk in de 1-3 van Kalu van der Steen uit een steekbal van Jacco. De 1-4 was weer een prooi voor Mees Duinmeijer. Vanaf links kogelde hij hem onhoudbaar in de hoek. De derde van Mees viel in minuut 80. Slordig uitverdedigen van WSV maakte dat Kalu de bal aan Mees kon geven die hem binnenliep 1-5 en zeker niet geflatteerd.  Volgende week weer een tegenstander waar we nog nooit tegen speelden , Alliance uit Haarlem.
De sjalenbrigade is er weer. Let maar op.