Terborchlaan 329
1816MH
ALKMAAR
tel. 072-5113934

Was het vorig jaar dat Alcmaria Victrix - Limmen nog 0-0 was en Limmen het kampioenschap kon vergeten? Nu gingen de mannen uit Limmen er met revanche gevoelens heen om de 2e plek vast te houden.

Een wedstrijd waarin Limmen het eerste half uur heer en meester was. Dit resulteerde in een voorsprong door een vrije trap van Mees Duinmeijer, die de bal onberispelijk langs de muur schoot uit het zicht van de keeper. Toch kregen de Alkmaarders nog een kans. Keeper Jesse Glorie tikte de bal miraculeus over de lat. Rust 0-1
De tweede helft hetzelfde spelbeeld. Limmen dus sterker, echter het wachten was op de 2e goal. Die kwam in de 65e minuut. Een knappe solo van Jacco de Jong die een harde voorzet gaf aan Jeroen de Groot die de bal op de lijn binnenschoot. Nog geen minuut later had Jacco de 0-3 op zijn slof maar schoot jammerlijk over.  Ook Mees had de overwinning binnen kunnen schieten. Ook hij miste. De bevrijding kwam van de voet van Boris de Boer. Uit een dieptepass van Jacco kwam hij alleen voor doel. Via een been van de tegenstander schoot hij binnen 0-3 en dik verdiend. In de laatste minuut had het zomaar 0-4 kunnen zijn. De kopbal van Boris ging net over. Volgende week weer thuis. Dan tegen Hercules. Op naar de periode titel.