Kuilpad 1 E
1509AS
ZAANDAM
tel. 075-6354646

Onder redelijke  weersomstandigheden moest Limmen aantreden op sportpark de Kuil  tegen Hercules dat gewend is om op kunstgras te spelen. Toch waren de eerste minuten voor Limmen met verzorgd spel. Een dieptepass van Nino Peemen op Jacco de jong was een prooi voor hem en verschalkte de keeper met een lob 0-1. Limmen kreeg mooie mogelijkheden om de stand uit te breiden, echter hun grensrechter was attent.  Één keer kreeg hij van de scheidsrechter geen gelijk. Mees Duinmeijer scoorde met een volley uit een voorzet van Jacco. 0-2. Door slordig verdedigen van Limmen kwam Hercules sporadisch voor het doel van Glorie. Toch was het af en toe uitkijken. Rust derhalve 0-2.
Na een kwartier de eerste kans na de rust. Alleen op de keeper schoot Thomas van der Wijk in zijn handen. Maar in de 64e minuut schoot Kalu van der Steen de 3e treffer voor Limmen binnen. Dit met tegenstribbelen van hun grensrechter. 2 minuten later werd het 1-3. Nadat een diepe bal een prooi leek voor Jesse Glorie schoot hun spits binnen. In dezelfde minuut schoot Mees Duinmeijer de 1-4 schitterend in. Alles of niks voor Hercules waarbij mooie kansen aan beide kanten kwamen. Een venijnige kopbal werd prachtig gepareerd door Jesse. 10 minuten voor tijd kwam de 2-4 tot stand. Een prachtige aanval van Limmen werd geweldig afgerond door Kalu van der Steen die de eindstand op 2-5 bracht. Een terechte overwinning waar beide ploegen meer doelpunten hadden kunnen maken.
Één ding is zeker, Limmen komt er aan. We gaan het zien as zondag.