Dampegheestlaan 2
1906WB
LIMMEN
tel. 072-5051650

Vandaag stond de wedstrijd tegen Westfriezen 2 op het programma, een belangrijke wedstrijd in de strijd om periode 2. Limmen staat namelijk gedeeld eerste in die periode, gelijk met koploper AFC 34.

Trainer André kwam meteen al met een verassing op de vroege ochtend, geen 4-4-2 zoals de laatste weken, maar vandaag dus terug naar het vertrouwde 4-3-3. Met Barry onder de lat, achterin Lasse van Druenen, Joeri, Thijs en Dave. Op het middenveld Bram, Lasse Karels en Jesse. Voorin stonden Xavi, Milan en Matthé. Op de bank Dirk, Bas en Stijn.

Limmen begon sterk aan de wedstrijd en liet geduldig het balletje gaan, dit leidde al snel tot het eerste doelpunt, Milan kapt zijn tegenstander uit en schiet knap binnen.

Westfriesen wordt nauwelijks gevaarlijk maar krijgt zo nu en dan een corner, een flitsende counter eindigt bij de opstomende Dave die het doelpunt van zijn leven maakt, 2-0!

Na de rust begint Limmen de eerste twee minuten dramatisch waardoor Westfriezen bijna op een 2-1 komt, gelukkig sprong er vandaag wel vaker een bal van de voeten van de mannen uit Zwaag, waardoor de bal in het vangnet eindigde.

Al snel begon Limmen weer goed te voetballen en volgde snel doelpunten, Stijn schiet er twee binnen, net als Milan die daarmee zijn hattrick maakt.

Nog even een SO naar Ronald, die steeds meer in vorm begint te komen, weer uitstekend gevlagd !

Al met al een goede overwinning met goed voetbal.